Προϊόντα > Σωλήνες > DCDMA-BS σωλήνες επένδυσης

DCDMA-BS σωλήνες επένδυσης

Οι DCDMA-BS σωλήνες επένδυσης της Technodrill, και των δύο σειρών "W" & "X", κατασκευάζονται από άριστης ποιότητας ψυχράς εξέλασης χωρίς ραφή χαλυβδοσωλήνες, υψηλής αντοχής στις μεγάλες καταπονήσεις. Η ευθύτητά τους είναι μεγαλύτερη από 1:1800mm.
Κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 3551-1.1992 & BS 4019:Part3:1993.

 

ΣΕΙΡΑ "W"

Technodrill - Metric RodsΟι σωλήνες επένδυσης σειράς "W", είναι σύνδεσης ενιαίας διαμέτρου (flush jointed) εσωτερικά & εξωτερικά και η σύνδεση των σωλήνων μεταξύ τους πραγματοποιείται χωρίς τη χρήση ξεχωριστού συνδέσμου.

Διατίθενται στις διαστάσεις SW, PW, HW, NW, BW & AW.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διάσταση
Εξωτ. Διαμ.
A

(mm)
Εσωτ. Διαμ.
B

(mm)
Σπείρες
ανά ίντσα

(T.P.I.)
SW 168.5 154.0 5
PW 140.0 125.0 5
HW 114.3 101.6 5
NW 89.0 76.4 8
BW 73.1 60.4 8
AW 57.3 48.5 8

 

ΣΕΙΡΑ "X"

Technodrill - Metric RodsΟι σωλήνες επένδυσης σειράς "X", είναι σύνδεσης ενιαίας διαμέτρου με σύνδεσμο (flush coupled). Έχουν θηλυκό σπείρωμα και στα δύο άκρα και συμπεριλαμβάνουν ένα σύνδεσμο σωλήνων που έχει αρσενικό σπείρωμα και στα δύο του άκρα.
Ο σύνδεσμος σωλήνων μπορεί να αντικατασταθεί όταν τα σπειρώματα του φθαρούν ή καταστραφούν και διατίθεται και μεμονωμένα.   

Διατίθενται στις διαστάσεις PX, HX, NX, BX & AX.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διάσταση
Εξωτ. Διαμ.
Σωλήνας

A

(mm)

Εσωτ. Διαμ.
Σωλήνας
B

(mm)
Σπείρες
ανά ίντσα

(T.P.I.)
PX 140.0 125.0 5
HX 114.5 100.1 5
NX 89.0 76.4 8
BX 73.1 60.4 8
AX 57.3 48.5 8

Οι σωλήνες επένδυσης σύνδεσης ενιαίας διαμέτρου (flush jointed) –σειρά "W"-  έχουν μεγαλύτερο πάχος τοιχώματος από τις σωλήνες ενιαίας διαμέτρου με σύνδεσμο (flush coupled) –σειρά "X"-  παρέχοντας έτσι πιο βαριά διατρητική στήλη. Το μεγαλύτερο πάχος τοιχώματος επίσης παρέχει καλύτερη επιφάνεια επαφής στα σπειρώματα προστατεύοντάς τα όταν υπόκεινται σε υψηλές ροπές.

Τα τυποποιημένα ωφέλιμα μήκη (effective length) είναι 3.0, 1.5, 1.0 & 0.5 μέτρα. Άλλα μήκη μπορούν να κατασκευαστούν κατόπιν παραγγελίας.
Όλες οι σωλήνες επένδυσης έχουν δεξιόστροφα σπειρώματα. Αριστερόστροφα σπειρώματα μπορούν να κατασκευαστούν εάν ζητηθεί.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
TechnodrillΟι διαστάσεις των σωλήνων επένδυσης έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να φωλιάζει τηλεσκοπικά η μια μέσα στην άλλη. (Σχ.1)
Η εξωτερική διάμετρος κάθε σωλήνα είναι αρκετά μικρή έτσι ώστε να εισχωρεί άνετα στη διάμετρο της γεώτρησης που έχει διατρηθεί με το κοπτικό (κορώνα) της επόμενης μεγαλύτερης  διάστασης.
Η εσωτερική διάμετρος είναι αρκετά μεγάλη ώστε να επιτρέπει την διάτρηση με τον γεωτρητικό εξοπλισμό της ίδιας διάστασης ή την εισαγωγή σωλήνων επένδυσης της αμέσως επόμενης μικρότερης διάστασης μαζί με τον αντίστοιχο συμπληρωματικό εξοπλισμό (κορώνες προχωρήσεως, διευρύνσεως κτλ.).
Παράδειγμα: Οι σωλήνες επένδυσης NW εισχωρούν στη διάμετρο της γεώτρησης που έχει διατρηθεί από τη διάσταση HW, και επιτρέπουν τη διάτρηση με τον γεωτρητικό εξοπλισμό της NW, καθώς και την εισαγωγή των σωλήνων επένδυσης διάστασης BW με τον αντίστοιχο BW συμπληρωματικό εξοπλισμό.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:

Μια πλήρης σειρά συμπληρωματικού εξοπλισμού για τις μετρικές σωλήνες επένδυσης είναι διαθέσιμη: