Προϊόντα > Γεωτρύπανα

Γεωτρύπανα

Η Techodrill διαθέτει έτοιμα δειγματοληπτικά γεωτρύπανα, πλήρως ανακατασκευασμένα, εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και τους πιο σύγχρονους μηχανισμούς, με βελτιώσεις και ειδικές κατασκευές που τα καθιστούν ευέλικτα και αποδοτικά.

Επιπλέον διαθέτει μεταχειρισμένα γεωτρύπανα, σε καλή κατάσταση καθώς και γεωτρύπανα σε ημιτελή κατάσταση, έτοιμα να ανακατασκευαστούν και να προσαρμοστούν στις δικές σας απαιτήσεις.

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ

 • Accessories
  LONGYEAR 34
 • Accessories
  LONGYEAR 34
 • Accessories
  LONGYEAR 38
 • Accessories
  TIROLLER HYDRAULIK
 • Accessories
  ACKER MP5-T
 • Accessories
  MOBILE DRILL

Για περισσότερες πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Η Techodrill επίσης έχει στη διάθεσή της ένα αξιόλογο απόθεμα (στοκ) ανταλλακτικών εξαρτημάτων και μηχανισμών για διάφορους τύπους γεωτρύπανων: ACKER, BOYLES, CRAELIUS, LONGYEAR κτλ.

Υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα εξαρτήματα για υδραυλικά και μηχανικά τσόκ (κύλινδροι/χιτώνια, βάκτρα, έμβολα, γρανάζια, ρουλμάν, μάσκα), βαρούλκα Wireline, βοηθητικά βαρούλκα, χειριστήρια καθώς και μεγάλος αριθμός εξειδικευμένων γεωτρητικών μηχανισμών.

Τέλος, το τεχνικό τμήμα της εταιρίας που αποτελείται από έμπειρους και άρτια καταρτισμένους τεχνικούς, σας προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης στα γεωτρητικά σας μηχανήματα. Σας παρέχει ειδικές κατασκευές, μετατροπές και βελτιώσεις και υπάρχει η δυνατότητα για την τοποθέτηση των μηχανημάτων σας σε δικό σας φορτηγό-αυτοκίνητο.